Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme a necháme odkapat.
Těstoviny, fazolky, papriky a cibulky promícháme.
Z tuňáka odlejeme olej do misky a maso roztlačíme vidličkou.
Olej z tuňáka, rostlinný olej, Bzenecký vinný ocet z červeného vína, citrónovou šťávu, česnek a cukr důkladně vyšleháme. Osolte a okořeňte dle vlastní chuti.
Těstoviny dáme na velký talíř spolu s nakrájenou okurkou, vajíčky, rajčaty, tuňákem a poté zalijeme zálivkou.
Kniha 100 receptů ke stažení ZDARMA a další pravidelná inspirace
Přidejte se k nám a získejte online knihu plnou skvělých receptů. Čas od času vám také pošleme naše nové recepty, tipy na zavařování a nakládání i informace o nejnovějších soutěžích.
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947