Bára Navrátilová

Lehká řepová pomazánka

Tuto pomazánku máte hotovou do pár minut. Je lehká, chutná a ideální na jednohubky například na oslavu Silvestra a Nového roku.

Bzenecký ocet Balsamico di Modena

Ingredience

  • 2 ks uvařené červené řepy
  • 2 PL Bzeneckého octa Balsamico di Modena
  • 120 g měkkého sýra ve stylu Lučiny
  • sůl
  • pepř

K servírování:

  • sýr feta
  • klíčky
  • pečivo

Příprava

  1. Nejprve si vezmeme řepu a nastrouháme ji najemno. 
  2. V další misce si smícháme měkký sýr a balsamico. Do této směsi si poté vmícháme řepu a pomazánku dosolíme a dopepříme.
  3. Podáváme s pečivem nebo jako jednohubky na pečivu a dozdobíme sýrem feta a klíčky.

Dobrou chuť!



Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu