Jako první si uděláme blanšírovanou brokolici, ale pokud chcete, můžete ji klidně nechat syrovou. Brokolici nakrájíme na menší kousky a vložíme je do vroucí vody na 1 minutu.
Po minutě slijeme a brokolici dáme do ledové vody a necháme stranou.
Nyní si připravíme dresink. V míse smícháme majonézu, jablečný ocet a cukr a dobře promícháme.
Do větší mísy dáme brokolici, opečenou slaninu, cibuli nakrájenou nadrobno, brusinky a nasekané mandle. Přilijeme dresink, vše promícháme a můžeme podávat.
Dobrou chuť!
Autor receptu
Kreativní duše a gastronadšenec. Ráda vaří a ještě raději ochutnává. Baví ji objevovat nové chuťové kombinace i učit se tradiční postupy. Svůj čas v kuchyni zachycuje ve videích, které najdete na našich sociálních sítích.