
Doladí chutě každé kuchyně


Vyrábíme již víc než 100 let
Na jižní Moravě, pověstné svojí tradicí zavařování, je Bzenecký lihový ocet vyráběn podle původní receptury již celé století. Ocet kvasí ryze přírodní cestou a bez chemických přísad. Vašim salátům, omáčkám a polévkám tak dodává výtečnou chuť.
Vhodná k zavařování a nakládání
Vhodné k vaření a dochucování
Milujeme vaření, kuchyni, a taky české značky. Věříme v důležitost octa, doposud málo doceněné ingredience a píšeme pro Vás o něm magazín. V něm se takřka každý týden můžete inspirovat novými recepty s octem od oceňovaných českých food blogerek.
Zajímá Vás, jak vybírá octy k dochucování šéfkuchař? Chcete začít nebo se zdokonalit v zavařování? Hledáte tipy na biologicky odbouratelné čištění v domácnosti? Chtějte se dozvědět víc!
Naprosto bez mučení vám hned na začátku přiznám, že to není dlouho, kdy jsem doma používala jen pár druhů octů. Zcela zásadně to ale změnily emaily s Bárou, která mi dala šanci... Přejít na článek
Čistota, dodržování receptů i doby sterilizace. Veronika Gruntová neboli Máma z gruntu má pro vás 12 rad, které vám zaručeně pomůžou úspěšně zavařit celou úrodu ze zahrádky. Přejít na článek
Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
IČ: 27669947