Jak vařit a dochucovat
Jak správně zavařovat
Jak nakládat delikatesy
Tradiční ocet z Bzence
Vyrábíme již víc než 100 let
Na jižní Moravě, pověstné svojí tradicí zavařování, je Bzenecký lihový ocet vyráběn podle původní receptury již celé století. Ocet kvasí ryze přírodní cestou a bez chemických přísad. Vašim salátům, omáčkám a polévkám tak dodává výtečnou chuť.
Octová klasika
Vhodná k zavařování a nakládání
Speciální octy
Vhodné k vaření a dochucování
Oblíbené recepty / on-line kuchařka
Milujeme vaření, kuchyni, a taky české značky. Věříme v důležitost octa, doposud málo doceněné ingredience a píšeme pro Vás o něm magazín. V něm se takřka každý týden můžete inspirovat novými recepty s octem od oceňovaných českých food blogerek.
Sledujte nás na sociálních sítích
Rady a tipy / Blog
Zajímá Vás, jak vybírá octy k dochucování šéfkuchař? Chcete začít nebo se zdokonalit v zavařování? Hledáte tipy na biologicky odbouratelné čištění v domácnosti? Chtějte se dozvědět víc!
Druhy octů: kam který patří?
Naprosto bez mučení vám hned na začátku přiznám, že to není dlouho, kdy jsem doma používala jen pár druhů octů. Zcela zásadně to ale změnily emaily s Bárou, která mi dala šanci... Přejít na článek
Zásady zavařování a skladování
Čistota, dodržování receptů i doby sterilizace. Veronika Gruntová neboli Máma z gruntu má pro vás 12 rad, které vám zaručeně pomůžou úspěšně zavařit celou úrodu ze zahrádky. Přejít na článek