Redakce

Zavařené papriky plněné zelím

Plněné papriky, jak je neznáte! Pojďme si je společně připravit!

Bzenecký ocet kvasný lihový

Ingredience

  • 20 paprik (ideal podlouhlejší bílé/zelené)
  • 2,5 kg zelí
  • 2,5 dkg cibule
  • 1 feferonka na každou sklenici

Na láhev:

  • 1 litr Bzeneckého kvasného lihového octa
  • 3 litry vody
  • 120 g soli
  • 400 g cukru
  • 30 kuliček Sacharinu
  • 30 kuliček nového koření
  • 30 kuliček pepře
  • 1 a polévkové lžíce hořčičného semínka
  • 4 bobkové listy
  • 4 ks hřebíčku
  • kousek celé skořice

Příprava

  1. Nálev vaříme 15 minut a přecedíme.
  2. Papriky naplníme připraveným zelím, zbylé zelí přidáme společně s paprikami do sklenic, zalijeme připraveným nálevem, uzavřeme a sterilujeme 20 minut při 80°C.


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu