Redakce

Gazpacho

Tato skvělá italská pochoutka Vás velmi mile překvapí.

Bzenecký ocet vinný červený

Ingredience

Příprava

  1. Z veky odkrojíme 1/4 a zbytek rozdrobíme do misky a pokapeme olivovým olejem.
  2. Přidáme utřený česnek. Posypeme kmínem, promícháme a asi 30 min necháme odpočinout.
  3. Mezitím spaříme a oloupeme rajčata. 1/2 rajčat pokrájíme nadrobno, zbytek nahrubo.
  4. Oloupeme okurku, papriku očistíme a omyjeme. 1/3 nakrájíme na kostičky, zbytek na větší kusy.
  5. Nahrubo nakrájenou zeleninu i s chlebem roz¬mixujeme, poté prolisujeme sítem.
  6. Zalijeme 250 ml vody, ochutíme solí a octem z červeného vína.
  7. Nejméně na 1 hod. vložíme do chladničky.
  8. Zbylou veku nakrájíme na kostičky a dáme do misky.


Burg Ocet s.r.o.
U Bzinku 409
696 81 Bzenec
Czech Republic

tel.: +420 518 384 037

obchod@burggroup.eu