• No products in the cart.
Proceed to Checkout

Recepty

Bzenecký ocet je tradičním základem na zavařování. Nakládané okurky byly u nás vždycky rodinným pokladem. Není nad ten zvuk, kdy se zakousnete do okurky, z které ještě skapává sladkokyselý lák, a ozve se typické křupnutí. Kyselé okurky jsou klasika a „svůj“ recept má mnoho z nás. Na ty doma zavařené nedáte dopustit, protože po pravdě – ty kupované – většinou nejsou ono. Chcete-li vyzkoušet ty osvědčené z jižní Moravy – s chutí do nich. A nejen do okurků. Rádi Vám předáme naše nápady, které jsme pro Vás vyzkoušeli v kuchyni naší či našich předků a vybrali jen ty nejlepší recepty na zavařování.

Bzenecký ocet je tradičním základem i pro nakládání. Nebojte se ponořit do octového nálevu nejen své oblíbené okurky, ale i další tradiční dobroty – hříbky, zeleninu, lusky, pikantí cibulky, feferonky či oblíbené utopence.

Uvítáme, když nám zašlete svoje nejlepší recepty a nápady na zavařování.

Scroll to top